Wie is Adex Horeca

Adex Horeca wordt in voor u vertegenwoordigd door Peter Buis.

Peter is geboren in 1966 te Hoorn, op de wereld gezet en opgevoed door het succesvolle ondernemersgezin Theo en Nel Buis. Na zijn opleiding tot scheepswerktuigkundige is hij in de schoonmaakbranche terecht gekomen, daar heeft hij diverse bedrijfskundige en management opleidingen gevolgd en een goed renderende brand- en roetsanerings divisie opgezet en meegewerkt aan het behalen van een ISO-sertivicering voor het bedrijf.

In 1993 is Peter samen met zijn vrouw Nicolette Buis-Kuppens mede vennoot geworden in het horecabedrijf van zijn schoonvader. Hij heeft alle benodigde theorie- en praktijkopleidingen gehaald en is feitelijk nooit gestopt met leren en ook nog niet van plan.

Het bedrijf is een begrip in de regio en daarbuiten. Peter heeft door de tijd heen heel veel concrete ervaring opgedaan. Enkele uitgelicht:
- De zaak omgevormd van snackbar tot moderne, kwalitatieve brasserie.
- Een grootscheepse verbouwing in 2001.
- Veel mensen opgeleid
- Veel medewerkers zien komen en gaan.
- Goede, maar ook slechte tijden gekend ("Daar leer je het meest van")

Vanaf 2000 tot 2008 is hij actief bestuurder geweest van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Hoorn. Dit deed hij met veel plezier en toewijding. Doordat zijn termijn er op zat heeft hij deze hobby op moeten geven. Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan en zijn netwerk enorm vergroot.
Vele (niet alleen horeca) bedrijven gecoached op het gebied van starten, groeien, medewerkers, en gesteund via netwerk.
Overheden geadviseerd op het gebied van horeca en het gebied van toerisme.
Aan veel discussies meegedaan, waaronder; stadsvisie, marktingplan Hoorn, rol en toekomst landelijke VVV, met minesterie van VROM over terugdringen regeldruk, tot stand komen van de Horecanota, Terrassennota, Nota Binnenstad, enz.
In vele besturen actief zitting gehad, enkele zijn: Binnenstadsmanagement (mede oprichter) , Raad van advies VVV NoordHollandNoord, Zakenclub Gedempte Turfhaven, Toeristisch Platform Noord Holland , Hoornse Ondernemers Federatie, oprichting VOBH (Vereniging Ondernemers Binnenstad Hoorn), en meer.
Door zijn objectieviteit, ervaring en filosofische benadering is hij een graag gehoorde en geziene gast op menig discussie en overleg.

Tel: 06-53471886
 
 
--- Copyright © 2008 Adex---