Wat kan Adex Horeca voor u betekenen

Adex Horeca staat voor advies en expertise op het vakgebied horeca. Dit is een heel breed begrip en hieruit blijkt dat we op een heel breed terrein inzetbaar zijn.

We bieden onze expertise aan, aan horecabedrijven, overheden, architecten, belangenbehartigers, interieurbouwers, de sport- en recreatiebranche etc.

Deze expertise is op vele vlakken inzetbaar.
Het kan gaan over bedrijfsvoering, inrichting, en routing binnen een bedrijf, maar ook over vraagstukken zoals noodzaak, haalbaarheid, toegevoegde waarde en plaats van een horeca bedrijf.
Het kan ook zeer de moeite waard zijn om over een idee/toekomstvisie te filosoferen met een onafhankelijke persoon die verstand van zaken en veel ervaring in uw branche heeft.
Begeleiding om te komen tot regelmatig overleg met de medewerkers en het tot stand komen van regelmaat in funcionerings- en beoordelingsgesprekken. Uit ervaring weten we dat er, voor een ondernemer die al jaren met zijn medewerkers samenwerkt, soms een hoge drempel ligt in dit traject.
Een onafhankelijke persoon kan nuttig zijn in situaties waar de communicatie dreigt vast te lopen, b.v. met medewerkers of overheden.

Niet commerciŽle horeca, zoals verenigingen, bedrijfskantines, verzorgingstehuizen en zo voort worden ook steeds profesioneler en hebben te maken met regelgeving. We bieden hen graag onze diensten en begeleiding aan.

Een rapport van het besprokene, de afspraken en aanbeveling hoort bij iedere opdracht.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen.

Tel: 06-53471886
 
 
--- Copyright © 2008 Adex---