Waarom Adex
Horeca
Horeca
is een veelzijdige branche waarbij het merendeel van de bedrijven
kleinschalig is, een VOF of eenmanszaak. Dan moet de horecaondernemer
een duizendpoot zijn, zo is hij:
- Hoofd personeelszaken
- Hoofd inkoop
- Hoofd verkoop
- Hoofd technische dienst
- Directeur
- Secretaresse
- Hoofd pr
- Hoofd administratie
En dan ook nog vaak minimaal 40 uur per week medewerker.
Het is natuurlijk onmogelijk dat zijn/haar kennis en interesse
op alle gebieden even groot zijn, laat staan er de tijd voor
heeft. Het is dus niet ondenkbaar dat er een behoefte ontstaat
voor een stukje begeleiding of ondersteuning.
Niet
commerciële horeca, zoals verenigingen, bedrijfskantines, verzorgingstehuizen
en zo voort heeft ook te maken met regelgeving en
professionalisering. Ondersteuning en begeleidingsbehoefte kunnen
hier ook spelen.
U loopt
met een leuk idee en/of toekomstvisie, dan kan het verhelderend,
inspirerend en zelfs geld besparend werken wanneer u hierover
kan “sparren” met iemand die verstand van zaken heeft,
onafhankelijk is en een groot netwerk heeft.
Uit ervaring weten we dat bijvoorbeeld een overheid te maken krijgt met de horeca, zelf hebben ze niet voldoende expertise op dit terrein in huis en hun "adviseurs" zijn de horecaondernemers en hun ondernemersvereniging. Hier kan ook een behoefte ontstaan voor een onafhankelijk advies.
Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen.