Waarom Adex Horeca

Horeca is een veelzijdige branche waarbij het merendeel van de bedrijven kleinschalig is, een VOF of eenmanszaak. Dan moet de horecaondernemer een duizendpoot zijn, zo is hij:
- Hoofd personeelszaken
- Hoofd inkoop
- Hoofd verkoop
- Hoofd technische dienst
- Directeur
- Secretaresse
- Hoofd pr
- Hoofd administratie
En dan ook nog vaak minimaal 40 uur per week medewerker.
Het is natuurlijk onmogelijk dat zijn/haar kennis en interesse op alle gebieden even groot zijn, laat staan er de tijd voor heeft. Het is dus niet ondenkbaar dat er een behoefte ontstaat voor een stukje begeleiding of ondersteuning.

Niet commerciële horeca, zoals verenigingen, bedrijfskantines, verzorgingstehuizen en zo voort heeft ook te maken met regelgeving en professionalisering. Ondersteuning en begeleidingsbehoefte kunnen hier ook spelen.

U loopt met een leuk idee en/of toekomstvisie, dan kan het verhelderend, inspirerend en zelfs geld besparend werken wanneer u hierover kan “sparren” met iemand die verstand van zaken heeft, onafhankelijk is en een groot netwerk heeft.

Uit ervaring weten we dat bijvoorbeeld een overheid te maken krijgt met de horeca, zelf hebben ze niet voldoende expertise op dit terrein in huis en hun "adviseurs" zijn de horecaondernemers en hun ondernemersvereniging. Hier kan ook een behoefte ontstaan voor een onafhankelijk advies.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen.

Tel: 06-53471886
 
 
--- Copyright © 2008 Adex---